CineStar Event centar

Ne postoji bolji način da impresionirate poslovne partnere, zaposlenike ili prijatelje od potpuno drugačijeg pristupa korporativnim eventima i zabavi: iznajmite veliko platno samo za vas!
Bilo da želite organizirati korporativnu prezentaciju ili sastanak, ili opušteno druženje za vaše djelatnike i partnere ili jednostavno želite iznenaditi prijatelje, najam kino dvorane bit će zasigurno poseban doživljaj za sve uzvanike.
 
U naših 25 multipleksa u regiji, nudimo vam mogućnost odabira dvorana od 40 do 500 sjedala koje vam pružaju uživanje u vrhunskoj slici, zvuku i najudobnijim sjedalima. U tehnički superiornom prostoru i u opuštajućoj kino atmosferi osigurani su vam najbolji projektori i kino platna i iskusno osoblje koje će vam biti na raspolaganju.  
Počastite vaše uzvanike tradicionalnim kino grickalicama, ipak su CineStar kokice najbolje u regiji!
 
A ukoliko doživljaj želite dodatno upotpuniti, rado ćemo za vas organizirati coffee break i/ili catering kreiran prema vašim željama –  toplo-hladnih buffet, finger food itd., a u našim destination kinima i druženje u našim premium Cinema barovima.