Vrhunski kino doživljaj

Sve dvorane u navedenim multiplexima opremljene su prema CineStarovim Premium standardima što podrazumjeva “Wall to Wall” i "Floor to Ceiling" filmska platna, vrhunske zvučne sustave Dolby Digital Ex (7+1) i DTS, te amfiteatarski raspored sjedala poznatog svjetskog proizvođača Quinette, što svim gledateljima omogućava jedinstven i nezamjenjiv kino doživljaj, te nesmetano uživanje u filmu. Sjedala za parove - “ljubavna sjedala” - sačinjavaju dvadeset posto ukupnog broja sjedala u pojedinoj dvorani.

EXTREME  dvorana - slika se projicira s najmodernijeg Barco projektora (najsvjetliji kino projektor na svijetu) na najvećim platnima koja su premazana srebrom kako bi se povećala količina svjetla koja se reflektira nazad u publiku.
Sve eXtreme dvorane imaju i najmoderniji JBL zvučni sustav na svijetu, a poseban raspored sjedala, uz kristalno jasnu sliku, omogućuje gledateljima ne samo da uživaju u filmu, već i da svim svojim  osjetilima budu dio istoga.

Svi multiplexi također obuhvaćaju prostrani lobby u kojem se nalaze blagajne za kupovinu kino ulaznica, bar i prodajna mjesta s raznovrsnom ponudom grickalica, slastica i pića. Posebna pažnja posvećena je osobama s invaliditetom, kojima je olakšan pristup i posebna mjesta u većini dvorana.

Također svi multiplexi opremljeni su i Real D 3D tehnologijom koja uključuje digitalne projektore najnovije generacije, a sve u cilju prikazivanja filmova u najnovijoj 3D tehnologiji, kao i direktnih prijenosa koncerata i sličnih događanja.


60.000
posjetitelja tjedno
180
filmskih naslova godišnje
2,5 sata
trajanje prosječne posjete
650.000
jedinstvenih korisnika mjesečno na
www.blitz-cinestar.hr