Business projekcije

Oduševite svoje uzvanike i pružite im „red carpet“ iskustvo koje neće zaboraviti!

Izaberite savršen film, odlučite se za najnoviji blockbuster, art film ili dokumentarac i počastite ih najboljim kokicama, nachosima i raznim pićima.

Pripremite svojim uzvanicima i dodatne poklone - CineStar kupone, poklon kartice ili business kartice.
 
Poklonite svojim klijentima, kupcima, kolegama event koji će pamtiti: ekskluzivnu kino projekciju. Savršen izbor kad svima želite pružiti VIP tretman! 
 
Odaberite i posebne formate kako biste dodatno impresionirali vaše uzvanike:
 
Gold Class by Premium Visa - sinonim za apsolutni kino luksuz. Doživite odlazak u kino na savim nov način jer Gold Class je spoj kina, restorana i lounge bara!
 
IMAX  – IMAX doživljaj sasvim je posebna vrsta kino zabave koja je osmišljena kako bi gledateljima omogućila iskustva koja će ih dovesti na rub sjedala, u svjetove o kojima su samo sanjali... Dok gledate film u IMAX-u ne samo da ga vidite i čujete već svim svojim osjetilma postajete dio filma. Kristalno čista slika, laserski precizan zvuk, poseban raspored sjedala, gigantsko specijalno dizajnirano filmsko platno samo su neki od parametara koji IMAX čine jedinstvenim. 
 
4DX  - apsolutno kinoiskustvo koje zaokuplja sva vaša osjetila! 
 
Za sve upite vezane uz business projekcije u multipleksima CineStar, molimo da nas kontaktirate na mail: info@cinestarcinemas.eu