7 originalnih filmskih kanala u 8 država regije

CineStar TV grupu kanala čini 7 filmskih TV kanala koji iz godine u godinu osvajaju srca gledatelja i ostvaruju kontinuirani rast gledanosti na regionalnoj razini u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji i Albaniji. Originalni filmski i serijski sadržaj privlači široku publiku, a svaki pojedini kanal žanrovski je prilagođen različitim filmskim afinitetima.

Zašto oglašavati na CineStar kanalima

Prime time gledanost

U večernjem terminu od 20 do 24h, CineStar 1 najgledaniji je kabelski kanal. Dostupni u programskoj ponudi svih većih operatera i sadržajno atraktivni, CineStar kanali garantiraju stabilnu razinu gledanosti, a samim time i sigurnu realizaciju vaših oglašivačkih kampanja.

Doseg

Svojim raznolikim filmskim sadržajem CineStar kanali dopiru do različite publike i garantirano povećavaju ukupan doseg vaše TV kampanje. CineStar 1 je kabelski kanal s najvećim prosječnim tjednim dosegom, čak 13% većim od prvog pratitelja. Time se CineStar kanali nameću kao idealna nadogradnja vaše kampanje i pomažu joj ostvariti izvrstan ROI.

Profil publike

Publika CineStar kanala u odnosu na TV prosjek ima 8% više zaposlenih, 15% više gledatelja viših/visokih primanja, 33% više urbanih gledatelja. Na CineStar kanalima nalazite ne samo gledatelje, već i stvarne kupce.

CineStar TV grupa kanala u brojkama

4+ mil.

kućanstava

14+ mil.

pojedinaca (doseg)

168

sati filmova i serija dnevno

Upoznajte CineStar kanale!

CineStar 1

CineStar kanal je zamišljen kao zabava za cijelu obitelj koja može uživati u gledanju svih vrsta filmskog i serijskog sadržaja. Pokrenut je 2009. te je od osnutka do danas najgledaniji filmski kablovski kanal u osnovnoj ponudi operatora.

CineStar Fantasy

Zastrašujuće dobro! Jedinstveni filmski kanal objedinjuje žanrove misterije, fantazije, horora, znanstvene fantastike, avanture. Tu su i nezaboravni filmovi o superjunacima, najstrašnijim stvorenjima, filmovi katastrofe, kao i animirani filmovi.

CineStar Action&Thriller

Okreni na akciju! Uz najpopularnije akcijske hitove, adrenalinskim ovisnicima pružamo i uvid u behind the scenes materijale najnovijih filmskih hitova, redateljske i glumačke intervjue, kao i filmske vijesti.

CineStar Premiere kanali

Uronite u svijet ekskluzivne zabave. CineStar Premiere kanali nude vrhunsko iskustvo kućnog kina s najnovijim i najboljim filmskim izdanjima dostupnim za gledanje u HD-u. Premiere kanali su mjesto ekskluzivnih TV premijera najnovijih hitova sa samo 12-16 mjesec odmaka nakon kina. S više od 100 premijernih naslova godišnje, Premiere kanali prikazuju i nagrađivane filmove, bezvremenske klasike, biografije, popularne TV serije, nagrađivane dokumentarce i filmske vijesti.

CineStar 2

Filmski kanal za sve generacije. Namijenjen izbirljivoj filmskoj publici i prilagođen obiteljskoj atmosferi. Emitiraju se odabrani blockbusteri, serijali i sitcomi, nagrađivani i nominirani filmovi te vječni klasici.

CineStar Comedy&Family

Više smijeha, više zabave! Bogata i raznovrsna ponuda zabavnih filmova za cijelu obitelj. Skrojen po mjeri fanova romantičnih i obiteljskih komedija, humorističnih filmova, kultnih i nezaboravnih serija i sitcoma.

Kontaktirajte nas

Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku, prije završetka odjavne špice.