Na našem crvenom tepihu vaš oglas je zvijezda

CineStar pruža vrhunski kino doživljaj svakom posjetitelju. Udobno prijateljsko okruženje te izvrsna opremljenost dvorana najsuvremenijim tehnologijama i standardima kina s 5 zvjezdica rangira među najbolje svjetske prikazivače. Filmski scenariji gledaju se u 28 kino multipleksa na 4 tržišta: u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Kosovu te u ugodnosti doma zahvaljujući CineStar TV grupi sa 7 TV filmskih kanala na regionalnoj razini.

Zašto oglašavati u kinu

69%

posjetitelja smatra da za gledanje filmova ne postoji bolji ambijent od kino dvorana.

75%

ljubitelja online streaming platformi ističe da je gledanje filmova u kinu jedinstveno iskustvo koje im niti jedan streaming servis ne može pružiti.

89%

kino posjetitelja primijetilo je neku vrstu oglašavanja u predvorju kina.

76%

posjetitelja ne provjerava mobilne notifikacije nakon što sjednu u udobna kino sjedala.

94%

posjetitelja gleda reklame prije početka filma.

100%

ad completion rate moguć je samo u kino dvoranama.

CineStar u brojkama

5 milijuna +

posjetitelja godišnje

250+

filmskih naslova godišnje

200 tona

pogrickanih kokica godišnje

Kino formati najsuvremenijih tehnologija

ScreenX

Prvi svjetski multi-projekcijski kino format u kojem je platno prošireno lijevo i desno od centralnog dijela, što gledatelju omogućuje 270 stupnjeva panoramskog doživljaja filma. Takozvano “kino bez granica” za posjetitelja predstavlja gledanje filma izvan uobičajenih okvira i doživljaj koji će još dugo pamtiti.

IMAX

Najveći i najuzbudljiviji filmski format na svijetu s kristalno čistom slikom, najoštrijim 3D-om i laserskim preciznim zvukom. IMAX tehnologija kombinira različite tehnološke inovacije: jedinstvene kamere i projektore, specijalna gigantska platna te zvučnu najnoviju 12 kanalnu tehnologiju. IMAX filmovi snimaju se posebnim kamerama iz posebnih kuteva, a gledatelji dobivaju neponovljivo iskustvo i originalnu filmsku zabavu.

4DX

Najsuvremenija tehnologija s taktilnim kino iskustvom. Pokretna sjedala, mirisi, vjetar, voda, magla, mjehurići i posebni svjetlosni efekti kreiraju osjećaj filmskog okruženja i gledateljima aktiviraju sva osjetila. 4DX tehnologija je revolucionarni korak u kino iskustvu.

eXtreme by Index.hr

Standard za filmski osjetilni doživljaj koji se ne zaboravlja. eXtreme by Index.hr tehnološki je najbolje opremljeno kino u CineStar multipleksima. Na posebno dizajniranim velikim platnima gledaju se filmovi kristalno čiste slike putem najmodernijeg Barco projektora, inače uvrštenog u Guinnessovu knjigu rekorda, a kojeg prati čisti zvuk kvalitetnog JBL zvučnog sustava.

RealD 3D

Nova generacija zabave s bistrim ultrarealističnim slikama i naprednom 100 % digitalnom tehnologijom koja stvara dojam interakcije s filmom. U ovom kino formatu koriste se RealD 3D naočale dizajnirane da mogu pristajati svim posjetiteljima.

Kontaktirajte nas

Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku, prije završetka odjavne špice.