Vrhunski kino doživljaj

 Sve dvorane u navedenim multiplexima opremljene su prema CineStarovim Premium standardima što podrazumjeva “Wall to Wall” i "Floor to Ceiling" filmska platna, vrhunske zvučne sustave Dolby Digital 5.1 i Dolby Digital 7.1 Surround EX, te amfiteatarski raspored sjedala poznatog svjetskog proizvođača Quinette, što svim gledateljima omogućava jedinstven i nezamjenjiv kino doživljaj, te nesmetano uživanje u filmu. Sjedala za parove - “ljubavna sjedala” - sačinjavaju dvadeset posto ukupnog broja sjedala u pojedinoj dvorani.

IMAX stvara vrlo moćno iskustvo donoseći vam svaki detalj slike i zvuka u novoj dimenziji i uvodi vas u sasvim nov i nezaboravan svijet zabave! IMAX tehnologija kombinira različite tehnološke inovacije: specijalne kamere i projektore, specijalna divovska platna i posebno dizajnirane dvorane. IMAX je najveći i najuzbudljiviji filmski format na svijetu tako da se danas filmovi za IMAX kina snimaju na poseban način, s tim posebnim kamerama i iz posebnih kutova. Upravo zbog vrhunskog načina na koji se danas snimaju filmovi, u IMAX dvoranama potrebna su čak dva projektora kako bi gledatelj u potpunosti mogao uživati u svim kvalitetama IMAX filma.

4DX je najsuvremenija tehnologija koja gledatelju donosi potpuno uključujuće kino iskustvo unaprjeđujući gledanje filma prema tome da gledatelji postanu dio filma. Unutar 4DX dvorane, pokretna sjedala i efekti okoliša poput vjetra, mjehurića i mirisa rade rade u savršenom skladu s događanjima na ekranu.

Za razliku od redovnih kinodvorana, eXtreme dvorane imaju kristalno čistu sliku zahvaljujući najmodernijem Barco projektoru koji je uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda kao najsvjetliji kinoprojektor na svijetu, nevjerojatno čist zvuk te gigantska filmska platna premazana srebrom kako bi se povećala količina reflektirajućeg svjetla prema publici. Riječ je o dosad tehnički najbolje opremljenim, tzv. ultimativnim kinodvoranama, koje omogućuju  gledateljima ne samo da uživaju u filmu, već i da svim svojim osjetilima budu dio istoga.

Također svi multiplexi opremljeni su i RealD 3D tehnologijom koja uključuje digitalne projektore najnovije generacije, a sve u cilju prikazivanja filmova u najnovijoj 3D tehnologiji.
 
Svi multipleksi obuhvaćaju prostrani lobby u kojem se nalaze blagajne za kupovinu kino ulaznica, prodajna mjesta s raznovrsnom ponudom grickalica, slastica i pića. Posebna pažnja posvećena je osobama s invaliditetom, kojima je olakšan pristup i posebna mjesta u većini dvorana.


Također svi multiplexi opremljeni su i RealD 3D tehnologijom koja uključuje digitalne projektore najnovije generacije, a sve u cilju prikazivanja filmova u najnovijoj 3D tehnologiji, kao i direktnih prijenosa koncerata i sličnih događanja.

67.000
posjetitelja tjedno
(prosječna posjećenost CineStara u Hrvatskoj u 2017. godini)
2,5 SATA
trajanje prosječne posjete
984.000
posjeta mjesečno na
www.blitz-cinestar.hr
(Google Analytics, svibanj 2018.)