Što su CineStar TV Channels?

POKRETAČ KANALA JE NAJVEĆI REGIONALNI DISTRIBUTER FILMSKOG SADRŽAJA BLITZ FILM I VIDEO DISTRIBUCIJA.
 
Tvrtka Blitz film i video osnovana je 1992. godine i nakon više od 20 godina rada razvila se u vodećeg distributera filmskog sadržaja ne samo na području Hrvatske već i u državama bivše Jugoslavije.
Blitz film i video distribucija danas je dio Blitz grupe koja svoje tvrtke ima gotovo u svim zemljama u regiji (Blitz Slovenija, Blitz Bosna i Hercegovina, Blitz – Srbija i Crna Gora, Blitz Makedonija).
 
Osnivanjem tvrtke Blitz CineStar, Blitz je postao suvlasnik lanca multipleksa CineStar i vodeći kino prikazivač u Hrvatskoj, te promišljenom marketinškom strategijom prilagođenom malom tržištu vratio publiku u kino dvorane.
Zahvaljujući inventivnosti i postojanosti Blitz je stekao povjerenje najvećih filmskih studija kao što su Warner Bros Pictures International, Universal Pictures International, Paramount Pictures International, 20th Century Fox i DreamWorks Animation za ekskluzivnu distribuciju filmova u kinima.
Blitz također ima dugogodišnju i vrlo uspješnu suradnju i s brojnim nezavisnim kompanijama kao što su LionsGate, Mister Smith, Europa Corp, Lakeshore Entertainment, Summit Entertainment, Pathe Distribution, Studio Canale i drugima, čije filmove distribuira putem svih postojećih kanala distribucije filma.
 
CINESTAR TV CHANNELS
 
CineStar TV, CineStar TV Action, Cinestar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2 i CineStar TV Fantasy su specijalizirani IPTV/kablovski/DTH filmski kanali.
 
U lipnju 2009. pokrenut je filmski kanal CineStar TV. Potaknuti iznimnim uspjehom CineStar TV-a, u siječnju 2011 pokrećemo još jedan filmski kanal, CineStar TV Action&Thriller.
 
Pokretanjem CineStar TV Premiere kanala, u studenom 2013. godine, tvrtka Blitz film i video ponudila je korisnicima premijerne filmske kanale koji ciljaju na prave filmske sladokusce.

U kolovozu 2016. godine CineStar TV Channels ponudi filmskih kanala pridružio se filmski kanal CineStar TV Fantasy.
 
GLEDAJU NAS U REGIJI
 
Sva četiri fiLmska kanala emitiraju kvalitetan filmski program u 16:9 formatu i pružaju veliko zadovoljstvo gledateljima vodećih cable/IPTV/DTH platformi u šest zemalja regije: Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori te Makedoniji.
 
Iznimni rezultati gledanosti na svim platformama na kojima se emitiraju, govore o popularnosti CineStar TV filmskih kanala, te su potvrda da se uistinu radi o iznimnim filmskim kanalima, koje korisnici često gledaju i rado im se vraćaju.
 
CineStar TV - VIŠE FILMOVA, VIŠE IZBORA, MI SMO FILMSKA ZVIJEZDA!
 
CineStar TV je filmski kanal koji pruža odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, najbolje holivudske hitove, najbolje filmske naslove europske
kinematografije,ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije.
 
CineStar TV godišnje donosi više od 350 filmova, među kojima je barem 200-tinjak premijernih filmova, te 150-tinjak odabranih vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hitova.
 
Na CineStar TV se prikazuju i atraktivni materijali o snimanju najnovijih filmskih hitova, intervjui s glumcima i poznatim redateljima, filmske vijesti i još mnogo više...
 
CineStar TV Action – AKCIJA U VAŠEM DNEVNOM BORAVKU
 
CineStar TV Action je filmski kanal koji pruža odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, najbolje holivudske hitove, najbolje filmske
naslove europske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije u akcijskom i thriller žanru.
 
CineStar  TV Action godišnje donosi više  od 300 filmova, među kojima je barem 150-tinjak premijernih filmova, te 150-tinjak odabranih vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hitova. Filmovi su pretežito akcijskog i thriller žanra.
 
Na CineStar  TV Action kanalu se prikazuju i atraktivni materijali o snimanju najnovijih filmskih hitova, intervjui s glumcima i poznatim redateljima, filmske vijesti i još mnogo više... 
 
CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 -  TV GDJE FILMOVI DOLAZE PRVI
 
CineStar TV Premiere 1
 
CineStar TV Premiere 1 je Premium filmski kanali koji prikazuje najveće kino hitove s odmakom od najmanje 12 mjeseci nakon kino distribucije. Godišnje se emitira više od 200 najatraktivnijih filmskih naslova, od koji je barem 100 premijerno. Osim filmskih blockbustera, na programu CineStar TV Premiere 1 emitiraju se filmski klasici, nezaboravni kultni filmovi, festivalski nagrađivani filmovi, filmovi s vrhunskim glumačkim zvijezdama koji nisu bili u kino distribuciji, ekskluzivne reportaže sa snimanja filmova hollywoodskih studija, odlične serija i odabrani filmovi dokumentarnog žanra. Eskluzivni dobavljač filmskog sadržaja za CineStar TV Premiere 1,  tvrtka Blitz film & video distribucija, najuspješniji i najveći filmski distributer u regiji, garancija je da ćete najbolje svjetske filmske hitove po prvi puta na televiziji u Hrvatskoj gledati upravo na CineStar TV Premier 1. Program je u potpunosti lokaliziran na hrvatski jezik te je dostupan u SD te HD verziji, a od ožujka 2014 i sa 5.1 zvukom
 
CineStar TV Premiere 2
 
CineStar TV Premiere 2 je program na kojem se prikazuje isti sadržaj kao i na CineStar TV Premiere 1, ali sa 23 sata zakašnjenja. Tako svi gledatelji CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 kanala imaju više mogućnosti u biranju termina kada će pogledati najdraže filmove! Isto tako se više ne moraju brinuti ukoliko propuste neki odličan naslov na CineStar TV Premiere 1, 23 sata kasnije isti film se prikazuje na CineStar TV Premiere 2.
 
Gdje nas možete gledati?
 
http://www.cinestartvchannels.hr/operateri/
http://www.cinestartvchannels.rs/operateri/  
http://www.cinestartvchannels.si/operateri/