CineStar TV Channels

CineStar TV Channels je grupa specijaliziranih IPTV/kablovskih/DTH filmskih kanala.

Filmsku obitelj čine 7 kanala, od kojih se 2 kanala nalaze u monitoringu Nielsena (CineStar TV/CineStar Action&Thriller). 

Upoznajte naše TV kanale!

CineStar TV 1 – Najgledaniji filmski kanal!
 
Prvi kanal, CineStar TV, pokrenut je 2009. godine te je, od osnutka do danas, najgledaniji filmski kablovski kanal u osnovnoj ponudi operatora. CineStar TV kanal je zamišljen kao zabava za cijelu obitelj koja može uživati u gledanju svih vrsta filmskog i serijskog sadržaja.

CineStar TV 2 – Još više fimova!

CineStar TV 2 HD je filmski kanal za sve generacije, namijenjen izbirljivoj filmskoj publici i prilagođen obiteljskoj atmosferi. Upravo na ovom kanalu moći ćete pronaći najbolji sadržaj na jednom mjestu, jer CineStar TV 2 HD emitirat će samo odabrane blockbustere, nominirane i nagrađivane filmove, vječne klasike te odabrane serijale i sitcome.

CineStar TV Action&Thriller – Okreni na akciju!
 
Za ljubitelje akcije 2011. godine pokrenut je jednako popularan, adrenalinski CineStar TV Action&Thriller filmski kanal koji emitira filmski program u 16:9 formatu, 24 sata dnevno. Na CineStar TV Action&Thrilleru prikazuju se i atraktivni materijali o snimanju najnovijih filmskih hitova, intervjui s glumcima i poznatim redateljima, filmske vijesti i još mnogo više.
 
CineStar TV Premiere kanali – Uronite u svijet premijerne zabave!
 
Obitelj CineStar TV Channels 2013. godine proširena je prvim domaćim premium filmskim kanalima CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2.
CineStar TV Premiere kanali su prvi domaći filmski kanali koji svoj program emitiraju u tehnologiji visoke rezolucije - HD formatu slike s audio 5.1 surround zvukom. Uz emitiranje programa 24 sata dnevno, CineStar TV Premiere kanali godišnje donose više od 200 filmova, među kojima je više od 100 premijernih filmova, te preko 100 odabranih vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hitova.
Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino realizaciju prikazuju se s odmakom od svega 12-16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima. CineStar TV Premiere filmski kanali pružaju odabir najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, holivudske hitove, najbolje filmske naslove europske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije, odlične dokumentarce.
 
CineStar TV Fantasy – Zastrašujuće dobro!
 
U kolovozu 2016. godine CineStar TV Channels u ponudi filmskih kanala pridružio se i zastrašujuće dobar filmski kanal CineStar TV Fantasy. CineStar TV Fantasy je jedinstveni filmski kanal u regiji koji objedinjuje žanrove poput misterije, fantazije, horora, znanstvene fantastike, avanture, filmove o superjunacima i najstrašnijim stvorenjima, te filmove katastrofe i animirane filmove.
 
CineStar TV Comedy&Family – Više smijeha. Više zabave.
 
Lipanj 2018. godine donosi puno više smijeha i zabave pokretanjem novog obiteljskog kanala CineStar TV Comedy&Family. CineStar TV Comedy&Family kanal oduševljava bogatom i raznovrsnom ponudom zabavnih filmova za cijelu obitelj, a skrojen je po mjeri ljubitelja romantičnih i obiteljskih komedija, humorističnih, kultnih i nezaboravnih serija i sitcoma.

Više informacija o CineStar TV kanalima potražite na:
 
https://cinestartvchannels.hr/
https://cinestartvchannels.rs/
https://cinestartvchannels.si/

CINESTAR TV CHANNELS U REGIJI!
 
CineStar TV Channels su dostupni kod vodećih cable/IPTV/DTH platformi u svim zemljama regije, uključujući Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Kosovo i Makedoniju.


HRVATSKA/BOSNA I HERCEGOVINA:
http://www.cinestartvchannels.hr/operateri/
 
SLOVENIJA:
http://www.cinestartvchannels.si/operateri/
 
SRBIJA/CRNA GORA/KOSOVO/MAKEDONIJA:
http://www.cinestartvchannels.rs/operateri/