Prednosti oglašavanja u CineStaru

SUGESTIVNO OKRUŽENJE
Prema utjecaju na potrošače, ostali mediji ne mogu se mjeriti s kinom. Opušteni i raspoloženi za zabavu, posjetitelji su otvoreni za komunikaciju.
Pažnja posjetitelja je fokusirana na veliko platno - 89% posjetitelja gleda oglase prije početka filma.

RECEPTIVNA PUBLIKA
Nezavisna istraživanja pokazuju – publika se do 5 puta bolje prisjeća oglasa u kinima (pamte više detalja iz oglasa i pamte ih duže) u usporedbi s prosječnim prisjećanjem na TV oglase.

KOMBINACIJA OGLASNE PORUKE I NEPOSREDNOG ISKUSTVA
Moguća kombinacija vrlo snažnog brand buildinga i osobnog iskustva kroz promociju, sampling, natjecanja, nagradne igre.

OSOBNA ANGAŽIRANOST
Odlazak u kino planirana je aktivnost, posjetitelji odlučuju 7 dana unaprijed koji će film gledati. Odvajaju vlastito vrijeme i novac za to iskustvo, tj. donose najosobniju odluku o konzumaciji jednog medija. Posjetitelji su aktivne osobe, srednje i više platežne moći, u dobi 14-30 godina.

TARGETIRANJE
Biranjem filma oglašivač bira publiku s kojom komunicira.
Za ostale promotivne usluge oglašivač bira vrijeme, mjesto i modalitet predstavljanja (u osnovnoj ponudi CineStara nalazi se 15 različitih kategorija za oglašivače, koje se konstantno nadograđuju posebnim ponudama).

KINA S 5 ZVJEZDICA
Vrhunski dolby digital Ex (7+1) i DTS zvučni sustavi, Real D 3D tehnologija, eXtreme dvorane s najmodernijim JBL zvučnim sustavom,  "Wall to Wall" i "Floor to Ceiling"  filmska platna, anatomska sjedala, ljubavna sjedala, mjesta za osobe s invaliditetom, multizonska klima, prodajna mjesta s raznovrsnom ponudom grickalica, slastica i pića.

NAPOMENA: Kino je idealan medij za izravnu komunikaciju i integrirane kampanje - experience & engagement.
* izvor: CAA/CAVIAR, Pearl&Dean