Oglašavanje u CineStaruSUGESTIVNO OKRUŽENJE
Prema istraživanjima (izvor: CAA/CAVIAR, Pearl&Dean)  posjetitelji kina su dolaskom u kino opušteni i raspoloženi za zabavu te su otvoreni za komunikaciju oglašivača. U prosjeku posjetitelji dolaze u kino 19 minuta prije projekcije što oglašivačima pruža mogućnost komuniciranja svojih poruka kroz mnogobrojne onscreen i offscreen kanale. Ulaskom u dvoranu pažnja posjetitelja je fokusirana na veliko platno - 89% posjetitelja gleda oglase prije početka filma.

RECEPTIVNA PUBLIKA
Nezavisna istraživanja pokazuju – publika se do 5 puta bolje prisjeća oglasa u kinima (pamte više detalja iz oglasa i pamte ih duže) u usporedbi s prosječnim prisjećanjem na TV oglase.

KOMBINACIJA OGLASNE PORUKE I NEPOSREDNOG ISKUSTVA
U medija miksu je moguća kombinacija većeg broja komunikacijskih kanala za snažan brand building i pružanje osobnog iskustva posjetiteljima kroz oglašavanje, promociju, sampling, nagradne igre…

OSOBNA ANGAŽIRANOST
Odlazak u kino planirana je aktivnost, posjetitelji unaprijed odlučuju koji će film gledati. Odvajaju vrijeme za to iskustvo i donose odluku o konzumaciji jednog medija. Prosječni posjetitelj je aktivna osoba, srednje i više platežne moći.

TARGETIRANJE
Odabirom filma oglašivač bira ciljnu skupinu s kojom komunicira. Za ostale promotivne usluge oglašivač bira vrijeme, mjesto i modalitet predstavljanja.

KINA S 5 ZVJEZDICA
Opremljenost dvorana najsuvremenijim tehnologijama u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima svrstava CineStar među najbolje svjetske kinoprikazivače.  Također, CineStar ekskluzivno publici omogućuje uživanje u  IMAX i 4DX formatima kao i u 3D digitalnoj  tehnologiji,  eXtreme dvoranama, Auro 11.1 3D zvuku i 4K tehnologiji. Wall to wall platna, superioran zvuk i slika, udobna sjedala (regular sjedala, VIP sjedala, Royal Beds, Ljubavna sjedala, Love Box) značajke su CineStarovih dvorana. Multipleksi CineStar potpuno su digitalizirana kina, a Kaptol Boutique Cinema je i prvo kino u regiji u potpunosti opremljeno laserskim projektorima tvrtke Barco - vodeće tvrtke u tom segmentu. Od samog otvaranja njegujemo "Family friendly cinema" koncept, kojeg smo 2019. godine digli na još viši nivo otvorivši KIDS dvoranu u našem kinu u Novom Sadu te 2020. godine u novouređenom kinu Joker Split. 
CineStar kina nude široki spektar usluga koje pružaju dodanu vrijednost korisnicima kao što su otvaranje filmova paralelno s američkim i svjetskim tržištem, CineLady projekcije za žene, Tres Chic projekcije za žene, Premijera za gospodu, CineHorror projekcije za ljubitelje horror filmova. Tu su također i matineje i obiteljski paketi po povoljnijim cijenama kino ulaznica.
Za sve koji su željni kulture, ali i spektakla, program pod nazivom Spektakli u CineStaru donose kulturnu scenu svjetskih metropola u CineStar kina (opere, baleti, koncerti, mjuzikli, sportske utakmice i mečevi). 
CineStar poslovnim korisnicima nudi mogućnost održavanja poslovnih evenata u vrhunski opremljenim dvoranama, kapaciteta od 40-500 sjedala.