Prednosti oglašavanja u CineStaru

SUGESTIVNO OKRUŽENJE 
Prema utjecaju na potrošače, ostali mediji ne mogu se mjeriti s kinom. Opušteni i raspoloženi za zabavu, posjetitelji su otvoreni za komunikaciju.
Pažnja posjetitelja je fokusirana na veliko platno - 89% posjetitelja gleda oglase prije početka filma.

RECEPTIVNA PUBLIKA 
Nezavisna istraživanja pokazuju – publika se do 5 puta bolje prisjeća oglasa u kinima (pamte više detalja iz oglasa i pamte ih duže) u usporedbi s prosječnim prisjećanjem na TV oglase.

KOMBINACIJA OGLASNE PORUKE I NEPOSREDNOG ISKUSTVA
Moguća kombinacija vrlo snažnog brand buildinga i osobnog iskustva kroz promociju, sampling, natjecanja, nagradne igre.

OSOBNA ANGAŽIRANOST
Odlazak u kino planirana je aktivnost, posjetitelji odlučuju 7 dana unaprijed koji će film gledati. Odvajaju vlastito vrijeme i novac za to iskustvo, tj. donose najosobniju odluku o konzumaciji jednog medija. Prosječni posjetitelj je aktivna osoba , srednje i više platežne moći, u dobi 14-30 godina.

TARGETIRANJE
Biranjem filma oglašivač bira publiku s kojom komunicira.
Za ostale promotivne usluge oglašivač bira vrijeme, mjesto i modalitet predstavljanja (u osnovnoj ponudi CineStara nalazi se veliki broj mogućnosti za oglašivače koje se neprestano nadograđuju posebnim ponudama i projektima).

KINA S 5 ZVJEZDICA 

Među najbolje svjetske kinoprikazivače CineStar svrstava opremljenost dvorana najsuvremenijim tehnologijama u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima te činjenica da je CineStar ekskluzivno publici ponudio najsuperiornije kino-formate IMAX i 4DX te je u svoja kina uveo digitalnu 3D tehnologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk i 4K tehnologiju. Wall to wall platna, superioran zvuk i slika, udobna sjedala, značajke su svih CineStarovih dvorana. Multipleksi CineStar potpuno su digitalizirana kina a Kaptol Boutique Cinema je i prvo kino u regiji u potpunosti opremljeno laserskim projektorima tvrtke Barco - vodeće tvrtke u tom segmentu.

CineStar kina nude široki spektar usluga koje pružaju dodanu vrijednost korisnicima kao što su otvaranje filmova paralelno sa američkim i svjetskim tržištem, CineLady projekcije za žene, CineSrijeda najpovoljniji dan za posjetitelje, Cinefan projekcije Blockbustera, CineHorror projekcije za ljubitelje hororaca. Tu su također i matineje i obiteljski paketi po povoljnijim cijenama kino ulaznica. Za sve koji su željni kulture, ali i spektakla, program pod nazivom Spektakli u CineStaru donose kulturnu scenu svjetskih metropola u CineStar kina (opere, baleti, koncerti, mjuzikli, sportske utakmice i mečevi).  Dječji rođendani su vrlo popularni u CineStaru, jer u većini kina postoje rođendaonice koje nakon filma nude mogućnost proslave uz tortu i video igrice, maskote i usluge animatora. Dobro prihvaćeni CineStar loyalty program nudi brojne uštede i pogodnosti a korisnici mogu izabrati Star Club, Studentsku ili Senior karticu. Omogućena je i kupovina karata putem Interneta, što također pridonosi boljem korisničkom doživljaju. Uzbudljiva iCineStar mobilna aplikacija donosi svijet filma nadohvat ruke, gdje god da se korisnik nalazio. Uz pomoć aplikacije  može se lako pronaći najbliži CineStar i dobiti filmove koji su na programu i raspored prikazivanja.
 
CineStar poslovnim korisnicima nudi odličan event centar, vrhunski opremljene dvorane, a sada i barove koje oni koriste za prezentacije novih proizvoda, proslave, edukacije i seminare.