Znamo što je potrebno za učinkovitu kampanju

Onscreen

Najzastupljenija vrsta kino oglašavanja. Zakupite ga prema odabranim filmskim naslovima ili paušalno. Zakup filmova u svim CineStar dvoranama i za sva prikazivanja, osim matineja, je moguć u minimalnom vremenskom razdoblju od 7 dana.

Digitalne površine

Više od 500 digitalnih ekrana pružaju mogućnost standardnih i specijalnih formata oglašavanja. Uključite digitalne površine u svoj media mix i dodatno osnažite vidljivost svoje kampanje u svim multipleksima CineStar.

Sponzorstvo dvorane

Specijalni format oglašavanja koji objedinjuje sponzorstvo naziva dvorane, brandiranje naglavaka na kino sjedalima, onscreen spot dobrodošlice ispred svih projekcija u dvorani, integraciju imena branda na CineStar web stranici prilikom rezervacije i kupnje kino ulaznica za brandiranu dvoranu, pravo na podjelu promotivnih materijala te pravo na samostalnu onscreen kampanju.

Branding sjedala

Zakupite sva sjedala u dvorani ili samo određeni broj. Minimalni period zakupa je četiri tjedna.

Branding kutija za kokice

Kokice i kino najbolja su kombinacija! Povežite se s posjetiteljima CineStar kina koristeći kreativnu komunikaciju na kutijama za kokice, kojih se u našim multipleksima pojede više od 200 t godišnje.

Distribucija reklamnih materijala

Komunicirajte sa svojom ciljnom skupinom 1:1, mogućnosti su nebrojene. Opuštena kino atmosfera olakšava komunikaciju koju posjetitelji duže pamte.

Kontaktirajte nas

Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku, prije završetka odjavne špice.